Kedves érdeklődő megújult weboldalunk az alábbi címen érheti el: www.pvcburkolat.hu

Vylon Plus Homogén PVC burkolat

A Vylon Plus olyan homogén padlóburkolat, amely rendkívül sokoldalú és jó értéket nyújt az áráért. A finom minta és a széles, friss színekből álló skála népszerűvé teszi ezt a padlóburkolatot, amikor a mindennapos tevékenységhez szükséges belső terek kialakítása a cél. A Vylon Plust PUR felülettel látták el a könnyű kezdeti karbantartáshoz. A bevonat jobb alapot nyújt a későbbi karbantartáshoz némi vax vagy polírozás segítségével. A Vylon Plus olyan helyeken ajánlott, mint például iskolák, üzletek, egészségügy intézmények, szociális lakásépítés és további hasonló területek.

Az Vylon Plus tekercses és lapformátumban is kapható.

2 méter széles 2 mm vastag

Elektromos tulajdonságok - feszültség (EN 1815)

Láng allóság: Bfl-s1

Vega Plus Homogén PVC burkolat

- PUR bevonattal erősített, felületkezelést nem igényel. - Recés hátlap a jobb tapadás érdekében. - Antibakteriális, gombaellenes

Vega Plus rugalmas, homogén vinyl padlóburkolat márvány mintájú, 2 méter széles, 2 mm vastag, görgős széknek ellenáll, tűzállósági fokozat Bfls1, csúszássi ellenállás R9

A felületet jobban tömörítjük így a kopás és mechanikai hatással szemben ellenállóbb. A PUR felületi kezelés miatt, csökkenti a karbantartás igényét, a foltok és kémiai agresszió nem hagy nyomot.

Vega Plus ® gombaölő és antibakteriális. A padló megfelel az EN 649 (34/43) besolásnak. Alkalmas nagy forgalmú területeken is.

  Alkalmazások

  • Kórházi szobák és folyosók • Szállodák és kiskereskedelmi egységek • Moduláris szerkezetek • Tárolás és szolgáltatási területek • Labor • Kereskedő kiskereskedelem • Ipari létesítmény (folyosók, irodák és csarnokok)

Primo Plus Homogén PVC burkolat

Modern, harmonikus színek

Antisztatikus

Elütő színű szemcsék a végtelen színkombinációkért

PUR felületnemesítés – könnyő, olcsó takarítás

Nincs szükség felületkezelésre

Kedvező beruházási költségek

A Primo Plus az oktatás, egészségügy és egyéb közintézmények területeihez ajánlott, kiváló miniségő, homogén PVC burkolóanyag.

A padló 2 méter széles, 2 mm vastag, görgös széknek ellen áll, tűzállósági fokozat Bfls1, csúszási ellenállás R9.

Standard Plus Homogén PVC burkolat

Az univerzális padlóburkolati megoldás A Standard Plus homogén padlóburkolatok olyan sorozata, amely többcélú funkcionalitást és jó értéket nyújt az áráért. A klasszikus szálirányos minta és a felfrissített színkollekció nagyszerű lehetőségeket teremt a modern és vonzó belső terek kialakításához a kereskedelmi területeken, és a nagy forgalmú kereskedelmi helyeken, mint például egészségügyi helyszínek, iskolák, üzletek és hasonló területek.

A felfrissített színkollekció A 22 új színt úgy fejlesztették ki, hogy modern és sokoldalú kialakítással a legkülönbözőbb típusú kereskedelmi helyeken lehessen felhasználni. A színek modernséget sugallnak, bármelyik közülük jó választás olyan padlóburkolathoz, amelynek sok évig modernnek kell tűnnie.

PUR a könnyű kezdeti karbantartáshoz A Standard Plus a PUR felület előnyeit nyújtja a könnyebb kezdeti karbantartáshoz és jó alapul szolgál a későbbi karbantartáshoz.

Nagyszerű rugalmas formátum A Standard Plus lap és tekercs formátumban kapható, 1,5 mm és 2 mm vastagságban. Ez kedvező körülményeket biztosít a padlóburkolat kezelésénél és lerakásánál, valamint tökéletes eredményt hoz létre.

IQ OPTIMA Homogén PVC burkolat

Az iQ Optima-t 1984-ben vezették be, amelyet követően valóságos zászlóshajóvá vált speciális pigmentjeinek és átlátszó anyag szemcséinek köszönhetően, mely gyönyörű mélységet kölcsönöz a klasszikus és semleges színeknek. A minta teljesen egyedi és ma már meghatározó az iQ Optima sorozat számára. Az iQ Optima tekercses és lapformátumban is kapható. A 2 mm változat vizes helyiségek padlóburkolataként vagy nagy teherbírású PVC-ként is használható.

Homogén szerkezetű telibe koptatható PVC padló 2m szélességben nagy igénybevételű helyiségekben, antisztatikus és kórházi kivitelben forgalmazzuk.

Responsive PVC

Homogén szerkezetű telibe koptatható PVC padló

2m szélességben nagy igénybevételű helyiségekben, antisztatikus és kórházi kivitelben forgalmazzuk.

Tartós felületvédelem ellátott PVC

Anti-bakteriális és gombaellenes padló burkolat

Olcsó karbantartás

Márványos tervezés

Dombornyomott hátoldallal a könnyebb telepítéshez


pannonlife@gmail.com