Kedves érdeklődő megújult weboldalunk az alábbi címen érheti el: www.pvcburkolat.hu

Ezüst Lovag

Már-már a fantasztikus filmekbe illő a Grabo Silver Knight elnevezésű PVC padlóburkoló: akár természetes, akár mesterséges fényben képes a felületére kerülő baktériumok akár 99 százalékának az elpusztítására!

Biztonságosabb környezet az egészségügy számára

1. Fotokatalitikus "öntisztulás" A nano-TiO2 lebontja a szerves szennyeződéseket, ezért azok kevésbé tapadnak a felületre és könnyebben eltávolíthatók. Nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem kell takarítani, legfeljebb kevesebbszer és kevesebb vegyszerrel.

2. Légtisztítás A nano-TiO2 a fotókatalízis révén a vele érintkezésbe kerülő kellemetlen szagokat is lebontja (pl. nikotin, formaldehid). Így lehetővé teszi a levegő minőségének javítását is.

3. Biztonságosabb környezet Kevesebb vegyszert kell használni, és kevesebb szennyezett víz keletkezik. Hatékonyabb védekezés a fertőzések ellen.

Nagy kopásállóságú 2 méter széles PVC padló. 2 mm vastag 0,7 mm vastagságú koptató réteggel. Nagy színválaszték. Rend kivűl strapabíró, antibakteriális burkoloat.

Ecosafe PVC padló

Az Ecosafe biztonsági padlóburkoló 2 mm vastag, 0,7 mm koptatórétegű, szilícium karbiddal és kerámiával szórt felületű termék, amely teljesíti az előírások szerinti R10 csúszásgátló értéket. Széles színválasztékkal állunk vevőink rendelkezésre.

kiváló csúszásgátlás

költséghatékony

széles színválaszték

méretstabilitás

antibakteriális

7 év garancia

Felhasználási területek

nedves helyiségek

rámpák

élelmiszer előkészítő helységek

bárhol, ahol biztonságos padlóburkolatra van szükség