Kedves érdeklődő megújult weboldalunk az alábbi címen érheti el: www.pvcburkolat.hu

Lakossági PVC padló
1,5 fm illetve 2-3-4 fm szélességben.
PVC padló vastagsága 0,8 mm -3,5 mm vastagságig kaphatók
Ár: 800 ft/2m-től

Top Extra

Erős kopásállóságú jó minőségű PVC padló.

A jánlott társasházak, iskolák, irodák burkolására nagy forgalmú helységekbe.

2-3-4 méter széles 2,4 mm vastag 0,6 mm vastag koptatóréteg. 2100g/nm EN 653 33

Topflor PVC

Közepes igénybevételű helyiségekbe ajánlott PVC padló 1,50 m széles 1,4 mm vastag 0,25 mm-es koptató réteggel.

Görgős széknek ellenáll, padlőfűtésnél is alkalmazható.

Lángálóság: Bfl-s1

Topflor Extra

Nagy kopásállóságú, tömör szerkezetű ipari PVC.

Ajánlott iskolák, közületi létesítmények, kórházak, nagy forgalmú helységek burkolására.

MSZ EN-649

Osztály besorolólása 31-34 41-43

Vastagsága: 2mm

Szélessége: 1500mm

Koptató réteg: 0,8mm

Tekercs hossz: 12fm

Diamond Tech Metal PVC

Jó minőségű erős koptatóréteggel rendelkező, kellemes szín hatású, PVC padló, amely a strapabíróságot egyesíti a rugalmassággal, és magas műszaki tartalommal.

Görgős széknek ellenáll,antisztatikus, antibakteriális.

2 m széles 2,0 mm vatag 0,7 mm vastag koptató réteggel rendelkeziik

EN: 31/34

Csúszás védelem: R9

Diamond Standart Metal heterogén PVC padló

Jó minőségű erős koptatóréteggel rendelkező, kellemes szín hatású, PVC padló, amely a strapabíróságot egyesíti a rugalmassággal, és magas műszaki tartalommal.

Görgős széknek ellenáll, antibakteriális, antisztatikus PVC

2-4 m széles 2,0 mm vatag 0,7 mm vastag koptató réteggel rendelkezik

EN szabvány: 685 33/34

Diamond Tech PVC padló
Nagy kopásállóságú PVC padló 2m széles 2 mm vastag 0,7 mm-es koptató réteggel.

Standard Evolution
2-4 m szélességben.
Nagy kopásállóságú PVC padló, 2 mm vastag 0,7 mm vastagságú koptató réteggel, nagy színválaszték. Rend kivűl strapabíró, antibakteriális burkolat. 2,2kg/nm Tűzállósági szabvány: B1 Elektromos szigeteltsége: 10-9. Ohm

Ezüst Lovag

Már-már a fantasztikus filmekbe illő a Grabo Silver Knight elnevezésű PVC padlóburkoló akár természetes, akár mesterséges fényben képes a felületére kerülő baktériumok akár 99 százalékának elpusztítására!

Biztonságosabb környezet az egészségügy számára.

1. Fotokatalitikus "öntisztulás" a nano-TiO2 lebontja a szerves szennyeződéseket, ezért azok kevésbé tapadnak a felületre és könnyebben eltávolíthatók. nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem kell takarítani, legfeljebb kevesebbszer és kevesebb vegyszerrel.

2. Légtisztítás a nano-TiO2 a fotókatalízis révén a vele érintkezésbe kerülő kellemetlen szagokat is lebontja (pl. nikotin, formaldehid), így lehetővé teszi a levegő minőségének javítását is.

3. Biztonságosabb környezet, kevesebb vegyszert kell használni és kevesebb szennyezett víz keletkezik, hatékonyabb védekezés a fertőzések ellen.

Nagy kopásállóságú 2 méter széles PVC padló. 2 mm vastag 0,7 mm vastagságú koptató réteggel, nagy színválaszték, rend kivűl strapabíró antibakteriális burkolat.

Diamond Standard Plaza

2 m és 4 m szélességben 2 mm vastag 0,7mm vastag koptató réteggel.

Kiemelt forgalmú kereskedelmi helyiségek (többfunkciós csarnokok, áruházak), és fokozott igénybevételű könnyűipari helyiségek (gyártócsarnokok) burkolására alkalmas PVC padló.

Diamond Standard Color

2 m és 4 m szélességben 2 mm vastag 0,7mm vastag koptató réteg

Antisztatikus PVC burkolat.

Antibakteriális

Besorolás: EN 426

Balett padló, illetve színpadi célokra ajánlott PVC buekiolat.
2 m szélességben 1,7 mm illetve 2 mm vastagságban

Sport PVC padló.

Egyszínű, felületén optimális tapadást biztosító barkázatú beltéri sportpadló. Speciális habrétegeinek köszönhetően igen magas erőleépülésű, amely jelentős szerepet játszik a sportoló egészségvédelmében. A habrétegek rugalmas visszaalakulása gyors, ezért a burkolat kiváló sporttulajdonságokkal rendelkezik. CLP rendszerű felső rétege magas kopásállóságot és kedvező takaríthatóságot biztosít. Oldószermentes technológiával készül.

Gymfit 25 ... 2,5 mm vastag 2 méter széles 0,3 mm koptató

Gymfit 50 ... 5.0 mm vastag 2 méter széles 0,6 mm koptató

Gymfit 60 ... 6.0 mm vastag 2 méter széles 0,7 mm koptató

Gymfit Wood 60 ... 6.0 mm vastag 2 méter széles 0,7 mm koptató ( Fa mintás)

Sport PVC padló Elite 60

Felületén optimális tapadást biztosító barkázatú beltéri sportpadló. A hátoldali habrétegek a sport- és védelmi funkciók megfelelő kombinációját biztosítják, Üvegszál erősítésű középső rétegének köszönhetően megfelelő méretstabilitással rendelkezik. CLP rendszerű felső rétege magas kopásállóságot és kedvező takaríthatóságot biztosít.

Oldószermentes technológiával készül.

Sport PVC padló Extreme 80

Egyszínű, felületén optimális tapadást biztosító barkázatú beltéri sportpadló. Speciális habrétegeinek köszönhetően igen magas erőleépülésű, amely jelentős szerepet játszik a sportoló egészségvédelmében, a habrétegek rugalmas visszaalakulása gyors, ezért a burkolat kiváló sporttulajdonságokkal rendelkezik. CLP rendszerű felső rétege magas kopásállóságot és kedvező takaríthatóságot biztosít.

Oldószermentes technológiával készül.

Sport PVC padló Extreme 80 Wood

Famintázatot imitáló felületű és barkázatú beltéri sportpadló. Speciális habrétegeinek köszönhetően igen magas erőleépülésű, amely jelentős szerepet játszik a sportoló egészségvédelmében, a habrétegek rugalmas visszaalakulása gyors, ezért a burkolat kiváló sporttulajdonságokkal rendelkezik. CLP rendszerű felső rétege magas kopásállóságot és kedvező takaríthatóságot biztosít.

Oldószermentes technológiával készül.

Sport PVC padló Supreme 67

Egyszínű, felületén optimális tapadást biztosító barkázatú beltéri sportpadló. Speciális habrétegeinek köszönhetően magas erőleépülésű, ezáltal kíméli a sportoló izületeit, a habrétegek rugalmas visszaalakulása gyors, ezért a burkolat kiváló sporttulajdonságokkal rendelkezik. Üvegszál erősítésű középső rétege jó méretstabilitást biztosít. CLP rendszerű felső rétege magas kopásállóságot és kedvező takaríthatóságot eredményez.

Oldószermentes technológiával készül.

Grabo Start PVC.

A rendszeresen végzett mozgás és sporttevékenység pozitív hatást gyakorol az emberi szervezetre. Ugyanakkor nagyon lényeges, hogy ezt az aktív tevékenységet milyen környezetben, és azon belül, milyen felületen végezzük. A sportcipők mellett a padlóburkolatok kiemelten fontos szerepet játszanak a térd-, a bokaizületek és a hát kímélésében. Sportcélú burkolataink fejlesztésekor mindig a kiváló sportteljesítményt és a sportolók maximális egészségvédelmét tartottuk szem előtt. Minden termékünket beltéri felhasználásra ajánljuk. Sport padlóink tartós, biztonságos és esztétikus alapot biztosítanak a magas szintű és a szabadidős sport tevékenységekhez egyaránt.

Vylon Plus Homogén PVC burkolat

A Vylon Plus olyan homogén padlóburkolat, amely rendkívül sokoldalú és jó értéket nyújt az áráért. A finom minta és a széles, friss színekből álló skála népszerűvé teszi ezt a padlóburkolatot, amikor a mindennapos tevékenységhez szükséges belső terek kialakítása a cél. A Vylon Plust PUR felülettel látták el a könnyű kezdeti karbantartáshoz. A bevonat jobb alapot nyújt a későbbi karbantartáshoz némi vax vagy polírozás segítségével. A Vylon Plus olyan helyeken ajánlott, mint például iskolák, üzletek, egészségügy intézmények, szociális lakásépítés és további hasonló területek.

Az Vylon Plus tekercses és lapformátumban is kapható.

2 méter széles 2 mm vastag

Elektromos tulajdonságok - feszültség (EN 1815)

Láng allóság: Bfl-s1

IQ OPTIMA Homogén PVC burkolat

Az iQ Optima-t 1984-ben vezették be, amelyet követően valóságos zászlóshajóvá vált speciális pigmentjeinek és átlátszó anyag szemcséinek köszönhetően, mely gyönyörű mélységet kölcsönöz a klasszikus és semleges színeknek. A minta teljesen egyedi és ma már meghatározó az iQ Optima sorozat számára. Az iQ Optima tekercses és lapformátumban is kapható. A 2 mm változat vizes helyiségek padlóburkolataként vagy nagy teherbírású PVC-ként is használható.

Homogén szerkezetű telibe koptatható PVC padló 2m szélességben nagy igénybevételű helyiségekben, antisztatikus és kórházi kivitelben forgalmazzuk.


pannonlife@gmail.com