Kedves érdeklődő megújult weboldalunk az alábbi címen érheti el: www.pvcburkolat.hu

Színház- és színpaddesign PVC padló.

Kiállítás- és rendezvényszervezés

Színház- és színpaddesign

Színházak és egyéb színpadok burkolatának meg kell felelnie az adott előadás legkülönfélébb igényeinek. Ebben az izgalmas világban a látvány és az enteriör különös hangsúlyt kap. A főként ideiglenes padlóburkolatot igénylő üzletág számára kínált padlóinkat az erős igénybevételhez. A színházakban és színpadokon a különféle előadások különböző terhelést továbbítanak a padlóburkolat felé. Több szereplő, mindenféle cipőkben, változó díszletek erdejében szórakoztatja a Nagyérdeműt. A fényes és matt, a szivárvány minden színében pompázó padlóburkolatok amellett, hogy magas esztétikai látványt nyújtanak, a kopásállóság szempontjából is magas szinten teljesítenek. Akár egy szimfonikus zenekar vendégszereplése sem okozhat több gondot bármely színpadon, a fenti tulajdonságokkal bíró, ám kis tömegű, turnék alkalmával könnyen szállítható padlóburkolat.

Broadway

1,7 mm vastag, 2 méter széles, 0,7 mm vastag koptatóréteggel rendelkezik

Ennek a padlónak a mind a két fele használható, a kép sarkában a hátoldali szín látható.

030/ I

A (030/i) egy gazdag színválasztékkal rendelkező uni fal- és padlóburkoló termék.

Ideiglenes padlóburkolóként dekoratív eleme lehet speciális rendezvényeknek (pl. színházi előadáshoz, kiállításhoz, termék-prezentációkhoz.) vagy használhatjuk rendkívül tartós és könnyen kezelhető falburkolóként (egyészségügyi intézményekben, üzletekben, klinikákon, dekorációs elemként, ipari létesítményekben stb.).

Főbb termékjellemzők

Dekoratív felület - a divatos színeknek köszönhetően

Oldószermentes - környezetbarát technológiával készült

Lágy de erős - a tömör koptatónak köszönhetően, amely magas kopásállóságot ad a terméknek

Könnyű installálni - mert könnyű és nagyon flexibilis

Könnyen takarítható - a barkázatlan felületnek és a bacterium-ellenes kezelésnek köszönhetően nem igényel addícionális kezelést

Színpadi célkora ajánlott PVC burrkolataink, illetve balett padló.
2 m szélességben 1,7 mm illetve 2 mm vastagságban